Select Page

Ликовни, а не политички аспекти
Напис
Автор: Ј.Ф.
Изјави: Владимир Величковски

Објавен во Македонија денес, Скопје
29.11.2001

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

>>> Линк до изложбата