Select Page

Ликовна скулпторска колонија Куманово ’98
Групна изложба

Текст: Роберт Цветковски

 

Дом на културата – Куманово, Куманово
1998

 

Учесници: Петар Хаџи Бошков, Жарко Башески, Томе Бундовски, Беди Ибрахим, Маја Петрушевска, Соња Поповска-Трајковска, Виктор Лазаровски, Сергеј Дамовски, Жаклина Николовска, Синиша Стефановиќ-Кашавелски

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)