Select Page

Ликовна колонија Куманово ’98
Групна изложба

Уметничка галерија Куманово

1998

 

Уметници: Моника Десоска, Олга Б. Дроздова, Тони Димовски, Марија Марковска, Бранко Кончалиев, Илија Кочовски, Бранислав Недељковиќ, Часлав Марковиќ, Ѓерѓ Ереш, Марина Павловиќ, Страхил Петровски, Дијана Томиќ Радевска, Тања Соларска, Јошкин Шиљан, Небојша Стојковиќ, Мирослава Цветковиќ

Каталог: PDF mk