Select Page

Ликовна изложба на новопримени членови во ДЛУБ
Групна изложба

Славица Николовска, Никола Петровски, Тони Николовски, Спиро Кубуровски, Владе Котевски, Љубе Неделковски

 

Ликовен салон на ДЛУБ, Битола
Февруари, 1999

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)