Select Page

Ликовна група Зеро
Групна изложба и милтимедијален проект (хепенинг), во склоп на ретроспективната изложба на Симон Шемов и Кочо Фидановски

 

Музеј на современата уметност, Скопје

Отворање на изложбениот дел: 23 септември 1986

Хепенинг: 03 октомври 1986

 

Објава: PDF mk