Select Page

Ликовната уметност на НСР Албанија
Осврт (кон изложбата на уметници од НСР Албанија, МСУ Скопје, октомври – декември 1978)
Автор: Соња Абаџиева Димитрова

Објавен во Комунист, Скопје
08.12.1978

 

Осврт: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата