Select Page

Лавовите на мостот „Гоце Делчев“ ќе се постават за еден месец
Напис

Автор: А.М.Д.; изјава: Владимир Тодоровиќ

Објавен во Нома Македонија, Скопје
20.01.2010

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)