Select Page

Куќата на Лазар Личеноски повеќе од една деценија чека да стане музеј
Напис

Автор: Катерина Богоева; изјави: Дита Старова Ќерими, Коле Чапкановски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
03.04.2019

 

Напис: PDF mk