Select Page

Кумановски графичари 2003
Групна изложба
Текст: Роберт Цветковски

Центар за култура „Трајко Прокопиев“, Куманово
Декември 2003

 

Учесници: Зоран Јакимовски, Гордана Даутовска Поповска, Анка Данаиловска, Тања Соларска Темелковски, Викторија Џимревска, Мухамедали Алили, Емил Јаков

Каталог: PDF мк

(Од архивата на Вилиќ Небојша)