Select Page

Културно документарна програма
ТВ емисија (посветена на работилницата „Балканската слика на свет“ во МАНУ)

Уредник: Камелија Шојлевскa

МТВ 1
2005

 

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)