Select Page

Културата во Тетово, по донесувањето на законот за локална самоуправа
Напис

Автор: Весна Ивановска
Изјава: Гордана Несторовска

Објавен на zayac.scca.org.mk
22.07.2002

 

PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)