Select Page

Круг и квадрат

Самостојна изложба

Валентина Илијевска и Петра Јовановска

 

НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ – Куманово (Изложбен салон)

Отворање: 27 април 2017

 

Покана: JPG mk