Select Page

Критички настроените гласови „избришани од македонските уметности“
Напис

Автор: Анета Ристеска; изјави: Ирена Паскали, Игор Сековски, Златко Теодосиевски, Роберт Алаѓозовски, Небојша Вилиќ

 

prizma.mk

18.11.2015

 

Напис: PDF mk