Select Page

Критичка уметност 2
е-книга

Автор: Небојша Вилиќ
Разговори со: Игор Тошевски, Валентино Димитровски, Лилјана Неделковска, Александар Станковски, Станко Павлески, ОПА, Лазо Плавевски, Билјана Исијанин, Атанас Ботев, Томе Аџиевски

Издавач: 3П с. из., Скопје / Струга
Јули 2014

 

На корицата: Дарко Заревски, Molotovmaid, 2013

Јазик: македонски (кирилица)
За цитирање: Небојша Вилиќ, Критичка уметност 2 (Скопје и Струга: 3П с. из., 2014)

PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)