Select Page

Кристина Пулејкова и Џумана Мана наградени на XI биенале на млади уметници
Напис
Автор: К. Б.

Објавен во Утрински весник, Скопје
06.06.2015

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Варошанец Благоја)

 

>>> Линк до изложбата