Select Page

Креативна средба на култури и автори
Осврт на изложбата на дела од 36. Меѓународна струмичка колонија во Уметничката галерија Струмица 1999
Автор: Владимир Величковски
Објавен во Дневник, Скопје
24.08.1999

 

Осврт: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)