Select Page

Крајно време е да се пишуваат негативни критики 
Разговор со Небојша Вилиќ, Јадранка Владова, Јелица Тодорчевска и Лилјана Мазова (од ТВ емисијата Досие „Култура” на телевзија А1 со Александра Бубевска и Sвонко Мишевски)
Подготвила: Лијана Митевска
Објавено во Утрински весник, Скопје
29.03.2002

 

Текст: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

.

>>> Линк до ТВ емисијата