Select Page

Кој настан, дело, личност?
Традиционална новогодишна анкета на „Нова Македонија“
Изјави:  Вангел Наумовски, Максим Димановски, Душан Ристески, Киро Псалтиров, Петар Т. бошковски, Миодраг Друговац, Атанас Бојаровски, Луан Старова

Објавена во Нова Македонија, Скопје
27.01.1980

 

PDF mk

(Од архивата на Абаџиева Соња)