Select Page

Пет предлози за Груевски и Заев
Отворено писмо до лидерите на ВМРО ДПМНЕ и на СДСМ
Автор: Бранко Героски
Објавено во Шпиц, Скопје
21.02.2009

 

Текст: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)