Select Page

Конекција 2
групна изложба
НУ национална галерија на Македонија – Мултимедијален центар „Мала Станица“, Скопје
Отворање: 1 декември 2016, 19:00 ч.

Уметници: Зоран Мише (Охрид), Павел Целкоски (Охрид), Горан Тричковски (Делчево), Перица Георгиев (Скопје), Марјан Ѕин (Струмица), Иво Пецов (Виница), Слободан Милошески (Скопје), Маријана Иванова (Виница), Јана Луловска (Скопје) и Јовица Миленов (Делчево)

Концепт и иницијатива: Васко Шутаров, директор на Културно-информативниот центар на Македонија во Софија