Select Page

Колку Албанка, толку и Влаинка

Писмо – реакција на колумната „За Ањезе“ на Теута Арифи, Дневник 02.02.2009

Автор: Ташку Бојаџиу

Објавено во Дневник, Скопје

18.02.2008

 

PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)

 

Линк до колумната на Теута Арифи