Select Page

Колекцијата е национално богатство
Напис

Автор: Ивана Тасев; изјави: Зоран Петровски

Објавен во Македонија денес, Скопје
18.03.1999

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)