Select Page

Колажот расте
Осврт кон изложбата „Чудна шума – втор дел“ на Емилија Божиновска, КЦ Точка Скопје, 2003

Автор: Маја Чанкуловска

Објавен во Студентски збор, Скопје

26.11.2003

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)