Select Page

Клиентелизам и конфликт на интереси
Реакција на Роберт Алаѓозовски на донесувањето на Годишната програма за отстварување на националниот интерес во културата на Министерството за култура на Р. Македонија
Објавена во Време, Скопје
11.02.2004

 

PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)