Select Page

Кирил Ефремов
Самостојна изложба
Текстови: Паско Кузман, Паскал Гилевски, Славко Јаневски

Дом на културата „Григор Прличев“, Охрид, 23.06 -10.07.1987
Изложбен салон на Спомен куќата на „Браќа Миладиновци“, Струга, 10.07 – 20.07.1987
Завод, музеј и галерија, Битола, август – септември, 1987

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)