Select Page

Кирил Ефремов
Самостојна изложба
Текстови: Паско Кузман, Паскал Гилевски, Славко Јаневски

Дом на културата „Григор Прличев“, Охрид (23.06-10.07.1987); Изложбен салон на Спомен куќата „Браќа Миладиновци“, Струга (10.07-20.07.1987); Завод, музеј и галерија, Битола (август-септември 1987)

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)