Select Page

Кањош
Самостојна изложба во рамки на Интерфест – Битола

Миливоје Новаковиќ – Кањош

Текст: Ричард Иванишевиќ

 

Завод и музеј, Битола
Октомври 2002

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)