Select Page

Како да (не) се биде пристрасен во војна

Осврт кон изложбата „Мед и крв” на Рон Хавив, МСУ Скопје

Автор: Маја Чанкуловска

Објавен во Студентски збор, Скопје

01.10.2001

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)