Select Page

И ѕидот стана наш
Интервју со Борко Лазески (по повод ретроспективната изложба во Музејот на современата уметност во Скопје)
Разговарала: С.(офија) Ѓуровска

Нова Македонија
18.02.1979

 

JPG mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)