Select Page

И уметниците се работничка класа, вели изложбата „Обои црвено“ во Битола
Напис
Автор: Ж. Здравковска; изјави: Никола Славевски

Објавен на Сакам да кажам, Скопје
09.12.2017

 

Напис: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата