Select Page

Историско и уметничко значење (1)
Рецензија (кон националната поставка, Уметничка галерија Скопје, 2000)

Автор: Владимир Величковски

Објавена во Дневник, Скопје
Јуни 2000

 

Рецензија: PDF mk

 

(Од архивата на Павлески Станко)

 

>>> Линк до вториот дел