Select Page

Исповед низ алегории
Осврт (кон изложбата: „Што не е деконструкција?”, КИЦ Скопје од Атанас Ботев)

Автор: Соња Абаџиева

Објавен во Вест, број 2346
10 април 2008

 

Осврт: PDF mk