Select Page

Инферментал 10
Презентација на интернационалната програма од областа на видео-артот

Уредници и текстови: Хеико Даксл, Евгенија Димитриева

Галерија „Мијачки зографи“, Скопје
12-15.04.1994

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)