Select Page

Интервју со Владимир Георгиевски
Видео интервју по повод изложбата „Пасја по Дон Кихот (Страдањата на Дон Кихот)“ во Музејот на Град Скопје

Извор: cooltura.mk
14 април 2016

 

Видео интервју ☟