Select Page

Интервју на Славко Јаневски со Спасе Куновски (1971)
(Интервјуто е предговор од каталог за изложбата на Спасе Куновски во 1971 година и дел од монографијата од неговата ретроспективна изложба отворена на 09.11.2016 во Даут пашиниот амам)

Реобјавено на okno.mk
16.11.2016

 

Интервју: PDF mk