Select Page

Интервјуз_2 (за културата)
е-книга

Автор: Небојша Вилиќ

Разговори со: Зоран Бојаровски, Роберт Алаѓозовски, Агнушка Окржеја, Цвета Спасова, Виолета Симјановска, Снежана Јаначкоска – Богдановска

Издавач: 359, Скопје (едиција: Текстови за уметноста)

Ноември 2009

 

На корицата: Марија Сотировска, „Слепило во розево”, 2009

Публикација: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)