Select Page

Интервјуз_1 (за уметноста)
е-книга

Автор: Небојша Вилиќ

Разговори со: Ана Франговска, Маја Чанкуловска, Наташа Петрешин, Евгенија Теодосиевска, Стојан Синадиновски, Катерина Богоева, Александар Писарев, Дајен Маккарти, Ивана Васева

Издавач: 359, Скопје (едиција: Текстови за уметноста)
Ноември 2009

 

На корицата: Климентина Јаулеска, „Сонот на Бетовен”, 2009

Публикација: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)