Select Page

Инсталации
Изложба на инсталации на студентите од IV година – ФЛУ, сликарски оддел, класа на проф. Симон Шемов

Музеј на град Скопје, Скопје

13.07.1994

 

Учесници: Игор Кавкалески, Стојанка Манева, Наташа Милованчев, Маја Соколова, Лазар Томовски, Моника Мотеска

Леток: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)