Select Page

Иницијатива за формирање на првата институција на јавно – цивилно партнерство
Јавна расправа и презентација на моделот на првата хибридна институција

 

Иницијатор и организатор: ЈАДРО – Асоцијација на независната културна сцена

 

Скопје
09.03.2015

 

Тим кој ја изработи студијата за јавната расправа: Искра Гешоска, Биљана Танурова Ќулавковски, Христина Иваноска Чаловска, Ивана Драгшиќ, Јане Чаловски, Филип Јовановски

Публикација: PDF mk

 

>>> Линк до написот на Мимоза Петревска – Георгиевска