Select Page

импресум

 

Денис Сарагиновски
Концепт, техничко одржување, дигитализација на видео и аудио материјал

Слободанка Стевческа
Концепт, уредник и истражувач

Анета Реџепагиќ
Истражување, категоризирање, внесување информации, описи и клучни зборови

 

Благодарност до Соња Абаџиева, Небојша Вилиќ, Нада Пешева, Марина Владимирска и Славчо Данаилов, Лиљана Христова, Станко Павлески, Благоја Варошанец и Наташа Гелева за понудената соработка и отстапените материјали од сопствените архиви.

Контакт: arhiva.zaum [at] gmail.com