Select Page

Импресивни структурни варијации
Осврт (кон изложбата „Скулптури, цртежи и проекти 1961 – 1975“ на Душан Џамоња, МСУ Скопје, 1976)
Автор: Владимир Величковски
Објавен во Нова Македонија, Скопје
31.10.1976

 

PDF mk

 

(Од архивата на Абаџиева Соња)