Select Page

Имаме културна стратегија за освојување на светот
Интервју со Елизабета Канческа Милевска

Разговарала: Лилјана Грџо Дамовска

Објавено во Дневник, Скопје

26.03.2009

 

Интервју: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)