Select Page

„Имагинарни знамиња“ на Стефановска и Реџепагиќ на „Сараевска зима 2019“
Напис
Автор: Вeсна Дамчевска; изјави: Маја Стефановска, Ален Реџепагиќ

Објавен во Нова Македонија, Скопје
07.02.2019

 

Напис: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата