Select Page

Илија Кочовски: Цртежи и слики
Самостојна изложба

Текстови: Роберт Михајловски, Лиљана Христова, Ричард Иванишевиќ

Изложбен салон на Спомен-домот на културата, Битола
Јуни 1987

 

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)