Select Page

Илија Аџиевски / Илия Аджиевски
Самостојна изложба

Галерија „Средец“, Софија
Отворање: 9 јуни 2008, 18.00 ч.

 

Организатор: Културно информативен центар на Р. Македонија во Софија и Национална галерија на Македонија

Покана: JPG mk/bg