Select Page

Изложба по повод 8ми март – Денот на жените
Групна изложба

Уметничка галерија, Куманово
Отворање: 7 март 1991

 

Учесници: Јакимовска Светлана, Костиќ Светлана, Миленковска Слободанка, Михаљевиќ Живка Жак и Николовска Зорица

Покана: PDF mk