Select Page

Изложба на 16 млади македонски ликовни уметници
Напис

Автор: С(офија) Ѓ(уровска)

Објавен во Нова Македонија, Скопје
20.04.1990

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Павлески Станко)

 

>>> Линк до изложбата