Select Page

Изложба на четири струмички сликари
групна изложба
Љупка Галазка-Василев, Марјан Ѕин, Ване Костуранов, Никола Пијанманов

Организација: Здружение за култура „Транзен“ – Струмица и
НУ Музеј – Гевгелија

Ликовна галерија „АМАМ“ – Гевгелија
Отворање: 5 јуни 2017, 20:00 ч.