Select Page

Изложба на слики и скулптури – УЛУС
Групна изложба

Текст: Пеѓа Милосављевиќ

Организација: ДЛУМ и УЛУС

 

Уметничка галерија, Скопје
13 – 25 ноември 1957

 

Каталог: PDF mk