Select Page

Изложба на ликовните уметници учесници во НОБ
Групна изложба по повод денот на востанието на македонскиот народ

Организација: Клуб на воени инвалиди

Работнички универзитет, Скопје
11 – 20 октомври 1966

 

 

Каталог: PDF мк